Inicio

Ciudades

Concert "Christian Nodal"

Concert "Christian Nodal"Concert "Christian Nodal"

Inicio:

viernes, 12 de julio de 2024, 1:00

Fin:

viernes, 12 de julio de 2024, 1:00

Christian Nodal és reconegut als seus 23 anys com l'artista més influent de la nova escena regional mexicana. El carismàtic cantautor ha aconseguit revitalitzar el so i atreure una massa gegantina de públic jove totalment enamorada de les seves cançons, els seus directes i la seva personalitat convertint-lo en l'artista mexicà de moda a tot el món de parla hispana.

Ha col·laborat amb artistes com Christina Aguilera, Juanes, David Bisbal, Sebastian Yatra, Camilo, Romeo Santos o Kany García, demostrant la seva voluntat d'expandir la seva proposta conquistant mercats i audiències globals. Compte amb 17 milions d'oients mensuals a Spotify sent un dels artistes mexicans més escoltats globalment des d'aquesta plataforma, les visualitzacions dels seus videoclips a Youtube superen els 7.600 milions i compta amb una audiència de més de 30 milions de seguidors a les seves xarxes socials.

A la passada edició dels Latin GRAMMY la seva actuació juntament amb Christina Aguilera interpretant “Quan Em De La Gana” va ser una de les més celebrades i ovacionades de la nit.

Dónde

Pg Olímpic - 5*7 - BARCELONA - 08038 - Sants-Montjuïc - Palau Sant Jordi - Sants-Montjuïc

el Poble-sec - Barcelona (Google Maps)
Ver más eventos en Barcelona

Compártelo

Categorías

Musica

Mercados

Concierto

Detalles

Abrir sitio web

© 2022 algodeocio.com - Todos los derechos reservados

TwitterFacebook

Legal

Política de privacidadAviso legalPolítica de cookies